SMA Society

SMA Society jobbar med nätverkande bland muslimer i Sverige och utomlands. Vi fokuserar på muslimska kvinnor, studenter och företag och försöker anordna aktiviteter och etablera samarbetsprojekt för dessa fokusgrupper.

En del av SMA Societys verksamhet riktar sig specifikt till kvinnor, särskilt muslimska kvinnor. Nedan ges en kort beskrivning av våra pågående och planerade projekt.

Muslimskatjejer.se

Muslimskatjejer.se är en community för muslimska tjejer som vill nätverka med eller lära känna andra muslimska tjejer i Sverige. Sidan är öppen för registrering och har aktivitetsflöden, användarprofiler och ett forum.

Muslimah

Muslimah har en subdomän och är en nättidning/blogg där muslimska tjejer skriver artiklar eller där de länkar till sina egna bloggar. Sidan innehåller nyheter och artiklar efter skribenternas intressen.

Zahra

Zahra är en tjejtidning som det planerades mycket för under 2010, men det lades sedan på is. Om du är intresserad av att jobba på projektet, hör gärna av dig till society (AT) muslimskaakademiker (punkt) se!

SMA Society har även andra delprojekt som är uppstartade, pågående samt avslutade. Mer information om alla våra projekt finns på SMA Society’s Portal.